Verzenden en retour

Alle producten in de webwinkel zijn op voorraad tenzij anders vermeld.

Bestellingen worden alleen verwerkt op werkdagen. We streven ernaar uw bestelling binnen 24 uur te verwerken (na ontvangst van uw betaling).

Mocht een product niet op tijd kunnen worden geleverd dan ontvangt u hiervan een email en indien gewenst kunt u dan alsnog de bestelling annuleren. De maximale leveringstermijn bedraagt 5 werkdagen.

Betaling

U kunt uw bestelling direct betalen via iDEAL of door overschrijving op Rabobankrekening
IBANnummer NL 09 RABO 0178 2832 74 t.n.v. Bellini hair & boutique

Bij betaling per overschrijving zal het een paar dagen langer duren voordat u de bestelling heeft dan per IDEAL. Bij overschrijven graag uw ordernummer vermelden.

Wat is iDEAL?

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop.

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, Postbank, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen.

U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Verzendkosten

Voor verzenden verrekenen wij voor bestellingen

  • Verzendkosten 6.95

Komt het bestelbedrag boven de €75,- dan zijn de verzendkosten voor onze rekening en dus GRATIS voor u. Dit geldt alleen binnen Nederland.

Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele breukschade die het pakket/producten ten tijde van het vervoeren heeft opgelopen.

Ruilen & Retourneren

Als consument heeft u het recht om zonder reden van opgaaf internetaankopen retour te sturen.
Ruilen of retourneren? Gelieve binnen 7 dagen na ontvangst van het artikel retour zenden.  Bij retourzendingen wordt het volledige bedrag binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening na ontvangst pakket.

U kunt uw producten ook ruilen, dit is gratis; er wordt geen extra verzendkosten heen verrekend. De verzendkosten terug zijn wel voor uw eigen rekening. Producten worden omgeruild of u krijgt uw geld terug, dat is uw keus. U kunt ook voor een tegoedbon kiezen die 1 jaar geldig is.

Retourzendingen dienen te worden verstuurd met pakbon en  retourformulier.
De artikelen dienen indien mogelijk in originele verpakking en ongedragen/ongebruikt/onverkocht te zijn.

Nog ter verduidelijking:

  1. Wanneer het aankoopbedrag onder de 75 euro zakt betaalt u alsnog verzendkosten.
  2. Mocht de order retour komen omdat u het pakket heeft geweigerd of niet bezorgd kon worden zullen wij de order annuleren en de verzendkosten bij u in rekening brengen.
  3. Wanneer een retour niet voldoet aan de voorwaarden kunnen wij uw retour weigeren of gedeeltelijk vergoeden.
  4. Bij het niet kunnen afleveren van een product zal de ondernemer retour kosten in rekening brengen.
Pakketten kunnen geretourneerd worden naar:
Bellini hair & boutique
Hoofdstraat 109
7921 AG Zuidwolde
ALS PAKKET RETOURNEREN
Wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet ontvangen/aankomen van pakketten wanneer ze over brievenbuspost retour komen!

Heeft u nog vragen neem dan even contact met ons op.
bellinizuidwolde@hotmail.com